Produkter

Produkter

Vi er leverandør i alle former for fast protetik i høj ensartet standard og underlagt de samme kvalitetskrav fra start til slut.

Guld og Metalkeramik

Vi bruger udelukkende NIOM godkendte metaller og påbrænder de nyeste porcelæner fra GC Initial.

E.Max Cad

 

Zirconia

Forbinder brudstyrken fra det metastabile tetragonale ZrO2 også kendt som "keramisk stål" med de mekaniske egenskaber fra Aluminaén. Anvendes til enkelttandsrestaureringer og treleddet broer. Meget høj styrke og indfarvet kernemateriale der giver rigtig flot kosmetik. Til almindelig cementering, må ikke bondes!

 

Trilux

Til kroner, indlæg, facader. Det er en feldspat keramikblok, der er inddelt i tre farve zoner: incisal/corpus/gingival, hvorved den fræste krone efterfølgende kun skal have mindre farvekorrektioner for at fremstå utrolig livagtig og nærmest forsvinde i tandrækken via porcelænets kamæleon effekt. Skal bondes!

Implantater

- Nobel Pharma, Straumann, Astra, Ankylos etc.

Vi har licens til at fremstille restaureringer på alle kendte implantat-typer og holder os på forkant med udviklingen via løbende efteruddannelse og kurser.

Udviklingen går med stærke skridt over til individuelle designede abutments, der har forbedret det færdige kosmetiske resultat meget, og vores samarbejdspartnere er her Astra Atlantis og Straumann fræsecentre.

 

Erklæringer

Ifølge EU's krav om erklæring vedrørende medicinsk udstyr efter mål fra 14. juni 1998 som også omfatter fast protetik

(kroner og broer etc.), skal alle tandlægernes patienter have udleveret en erklæring fra det dentallaboratorium som har udført arbejdet.

 

 

Express & ExpressPlus krone

Schmidt Dental har lanceret en ny løsning, som gør det muligt at producere og sende en krone på 72 timer. Det er en model-fri E.MAX krone, som bliver fræst indenfor VITAPAN farveskalen. Tandlægen kan vælge mellem to varianter - basis Express, som er glaseret og ExpressPlus som er indfarvet (evt. med farveprøve på patienten).

 

Vil du vide mere om Express & ExpressPlus kan du kontakte os her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schmidt Dental lancerer Express & ExpressPlus krone

 

Forespørg her

 

Få mere at vide om 3Shape/Trios

SCHMIDT DENTALKERAMIK APS · SØNDERGADE 11, 2. SAL · 8700 HORSENS · TLF: 75 61 85 22 · info@schmidtdental.dk