Profil

Historie

1978: Schmidt Dentalkeramik blev startet i ydmyge lokaler på Åboulevarden i Horsens af Ejner Schmidt, men senere flyttet til lokalerne på Søndergade 11. Her fremstår laboratoriet lyst, venligt og udstyret med den nyeste teknologi til glæde og inspiration for os alle.

 

2013: Sune Schmidt – søn af Ejner Schmidt – overtog laboratoriet og gjorde en stor og innovativ

indsats med at digitalisere arbejdsprocesserne.

 

2017: Per 1. januar 2017 blev Schmidt Dentalkeramik en del af den internationale gruppe af dentallaboratorier kaldet ”Modern Dental” og dermed søsterselskab til Elysee Dental i Danmark. Sisse Wellejus Hansen indtrådte som direktør. I oktober 2017 måtte Sune Schmidt på trist vis opgive sit arbejde på laboratoriet på grund af sygdom. De to erfarne tandteknikere - Morten Aakjær og Elise Raun - overtog den daglige ledelse af arbejdsgangen og ansvaret for den tekniske kvalitet på laboratoriet.

 

Målsætning

Laboratoriets målsætning er konstant optimering af en digitaliseret arbejdsgang i forbindelse med fremstilling af dental protetik af højeste kvalitet. Vi tilbyder en fast standard af produkter med høj teknisk præcision og mulighed for æstetisk individualisering. Via kvalitetsstyring opfølges og dobbelt kontrolleres alle processer i fremstillingen.

 

Vi vil kontinuerligt udvikle vores evner med fokus på træning og uddannelse – og vi vil investere i fortsat at være i fronten af den digitale udvikling med den nyeste teknologi.

Schmidt Dental lancerer Express & ExpressPlus krone

 

Forespørg her

 

Få mere at vide om 3Shape/Trios

 

 

 

SCHMIDT DENTALKERAMIK APS · SØNDERGADE 11, 2. SAL · 8700 HORSENS · TLF: 75 61 85 22 · info@schmidtdental.dk