Profil

Målsætning

Laboratoriets målsætning er at fremstille ensartet teknik af højeste karat. Via indført kvalitetsstyring opfølges og dobbelt kontrolleres alle processer i fremstillingen.

Bidhøjde og pasform

For at kunne styre de approximale kontakter og bidhøjden bruger vi med stor succes principperne fra Buchreitz og Kappelørns kurser om funktionel occlusion.

Porcelænsteknik

Keramikkerne bliver til stadighed inspireret via kurser i ind- og udland til at kunne yde det ypperste, og vi bruger forholdmæssig lang tid til fremstillingen ved at brænde kronerne af mange omgange med diverse effektmasser, så de fremstår med den naturlige dybde og livagtighed, der skal til for at tilfredsstille den kvalitetsbevidste tandlæge og patient.

Ærlig prispolitik

Alting har en pris - også dansk fremstillede kroner. Men det skal være en reel pris, så derfor har vi for flere år siden indført differentierede priser på vores produkter, der afspejler det faktiske tidsforbrug. Dette ud fra filosofien, at det nu engang tager længere tid at fremstille en perfekt fortandskrone end en kindtands ditto, og derfor vil det være forkert at sidestille dem rent prismæssigt.

Fremtiden

Der bliver løbende investeret i nye maskiner og en udbredt digitalisering af produktionsapparatet. Dette gør naturligt, at vi er med helt i front i udviklingen indenfor tandteknik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Schmidt Dental lancerer Express & ExpressPlus krone

 

Forespørg her

 

Få mere at vide om 3Shape/Trios

 

 

 

SCHMIDT DENTALKERAMIK APS · SØNDERGADE 11, 2. SAL · 8700 HORSENS · TLF: 75 61 85 22 · info@schmidtdental.dk